RETOURNEREN

Indien je de aangekochte juwelen wil retourneren kan dit door ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Je stuurt de juwelen op eigen risico en kosten terug naar ATELIER ZWART I WIT, Paviljoenstraat 59, 2400 Mol.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel. 

Wanneer de geretourneerde artikelen schade oplopen door deze niet op de juiste wijze te versturen, is er geen recht op terugbetaling van de goederen. 

Op maat gemaakte juwelen of specifieke bestellingen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Retourvoorwaarden fashion:

  • Retourneren kan binnen de 14 kalenderdagen
  • Stuks die niet goed zijn worden terugbetaald op de rekening die je hebt gebruikt op de webshop.
  • Kosten verbonden aan de retour zijn steeds voor rekening van de afzender.
  • Je mag ook altijd naar het atelier komen om het te ruilen.
  • Artikelen die gekocht worden in de solden kunnen nooit geretourneerd worden.

OMRUILEN

Indien je een juweel wil omruilen kan dat binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag van de levering. U dient ons hiervan op de hoogte te brengen via email (info@atelierzwartwit.be). U kan het juweel na contact met ons binnen brengen in het atelier, of naar ons verzenden.

De verzendingskosten zijn steeds voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe u het heeft aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een gewone envelop of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadiging bij verzending.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel. 

Op maat gemaakte juwelen of specifieke bestellingen kunnen niet omgeruild worden.

HERSTELLINGEN

Indien je juweel een herstelling of aanpassing moet krijgen en je kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heb je een garantie van één maand na ontvangst. Herstellingen zijn dan voor onze rekening, let wel dat je nog over alle onderdelen beschikt. 

Breng ons hiervan op de hoogte via email (info@atelierzwartwit.be). Je kan het juweel na contact met ons binnen brengen voor herstelling in ons atelier, of naar ons verzenden.

De verzendingskosten zijn voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe je het hebt aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een gewone envelop of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadiging bij verzending.

Bij herstellingen na de periode van 1 maand kunnen kosten in rekening gebracht worden, natuurlijk in overleg met de koper.

Er is geen garantie op de kleur of het verkleuren van metalen onderdelen.