. OORGAATJES SCHIETEN . 

Voor de eerste keer oorbellen ... of een extra gaatje? Het kan allemaal!

 

Eén ding is zeker. Meerdere oorbellen zijn altijd een blikvanger. Door het combineren van meerdere oorbellen per oor kan je je eigen stijl een extra touch geven. De mix van verschillende ontwerpen, groottes en materialen zorgt voor een unieke look.

 

Ik heb een persoonlijke opleiding gevolgd en een certificaat behaald om oorgaatjes te mogen prikken.

Hierbij maak ik gebruik van het STUDEX instrument. Dit is nauwelijks voelbaar, zo goed als geruisloos en daarom ook perfect geschikt voor kinderen. Oorgaatjes prikken met dit instrument is 100 % veilig en hygiënisch. Dankzij de steriele, individueel verpakte wegwerpcartridges raakt men bij het gaatjes zetten noch de cartridge, noch de oorbel of sluiting aan. Ook komt het instrument niet rechtstreeks in contact met het oor. In één soepele beweging wordt het oorgaatje geprikt en de sluiting correct op de steker bevestigd. 

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 

* een persoonlijke aanpak en advies op maat (bestaande gaatjes worden vooraf goed bekeken en nieuwe plaatsen worden besproken)

* na onderling overleg zet ik een stipje op de afgesproken plaats op jouw oor, zodat je dit vooraf kan goedkeuren in de spiegel

* je wordt goed geïnformeerd over de nazorg (inclusief de basisverzorging)

* hygiëne is super belangrijk

* je kan steeds bij mij terecht met allerlei vragen

 

oorbellen laten schieten kan steeds tijdens het open atelier op woensdag of op afspraak ...

 

 

 

Of wat denk je van een standje 'oorgaatjes schieten' op jouw event?

Neem vrijblijvend contact met met op en dan bekijken we samen even wat er mogelijk is ;)